Повик за панелисти
Art Attack
Повик за панелисти
Art Attack

EДУКАЦИЈА ПО СЕОПФАТНО СЕКСУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ

Време е да започнат промените и да се прошири свеста за темите околу сексуалното образование.
Чест ни е да ве поканиме на едукација за сексуално образование која ќе се одржи во просториите на нашиот Младински Центар Битола.
На дводневната обука ќе се зборува на теми поврзани со сексуалното здравје како ХИВ, сексуално преносливи болести, контрацепција, слика за телото и др.
Доколку сте заинтересирани за оваа обука пополнете го следниот формулар: https://shorturl.at/gGLWY со што би имале увид за вашата преференција околу датумите на кои ќе се одржи обуката.