Digital Marketing Bootcamp Event
Types of trees around Bitola
Digital Marketing Bootcamp Event
Types of trees around Bitola

Самоприфаќање и Самодоверба

Ве покануваме на психолошка работилница на тема „Самоприфаќање и Самодоверба“. Работилницата има за цел да Ви помогне да ги истражите и прифатите своите несигурности како и да научите стратегии за подобрување на вашата психолошка благосостојба и слика за себе.

Млади Хаб, Битола
05.09, 7 часот
Потврдете го вашето учество на: https://forms.gle/WL1Lbh7oqhxF2szE6