Graphic design
Дискусија за волонтирање
Graphic design
Дискусија за волонтирање

Општествени Уредувања

Придружете ни се на работилница за општествени уредувања и демократија!

Оваа работилница ќе биде организирана од нашите волонтери, кои ќе споделат повеќе со вас за оваа значајна тема. Било дека сте страстен застапник за промени или само сте заинтересирани за тоа како функционираат општествата, оваа работилница е за вас! Приклучете се и бидете дел од оваа значајна работилница! Споделете ја оваа работилница со пријателите и заедно да го
направиме демократскиот разговор поважен во нашата заедница.

Датум: 07.12.2023
Време: 19:00
Локација: Младински Центар Битола