Општествени Уредувања
Strange Laws from Around the World
Општествени Уредувања
Strange Laws from Around the World

Дискусија за волонтирање

Драги пријатели и поддржувачи!

Со големо возбудување Ве покануваме на нашата следна дискусија за волонтирање, која ќе се одржи на 5-ти декември во 14:00 часот. Овој настан е организиран од Сфера Интернешнал во соработка со Локален Совет за Волонтерство на Општина Битола – ЛСВ и ќе биде одлична прилика да се запознаете со различните волонтерски можности во Битола и да се сретнете со луѓе кои споделуваат исти интереси и да се информирате за начините на кои може да придонесете кон Вашата заедница.

Оваа дискусија е одличен начин да се информирате за различните аспекти на волонтирањето, да дознаете како вашата улога како волонтер може да има значаен влијание во локалната заедница и да се инспирирате за активно учество во друштвените промени.

Не заборавајте:

Дата: 5 декември 2023
Време: 14:00 часот
Место: Фоаје на Центар за култура

Придружете ни се за еден инспиративен попладне полн со информации, идеи и можности за волонтирање. Ве очекуваме!