Open Calls

January 2, 2019

ЕВС МЕНТОР

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА НАДВОРЕШНО ЛИЦЕ ЗА ПОЗИЦИЈА ЕВС МЕНТОР   СФЕРА Македонија има потреба од ангажирање на надворешно лице за позиција ЕВС ментор за ефикасно […]
January 2, 2019

ВОЛОНТЕР ВО СФЕРА МАКЕДОНИЈА

ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕР ВО СФЕРА МАКЕДОНИЈА   СФЕРА Македонија објавува повик за вклучување на волонтери во канцеларијата во Битола   ПРОФИЛ НА ВОЛОНТЕРОТ: Желба за стекнување […]
September 10, 2019

ПОВИК ЗА ПРАКТИКАНТ ВО СФЕРА ИНТЕРНЕШНАЛ

ПОВИК ЗА ПРАКТИКАНТ ВО СФЕРА ИНТЕРНЕШНАЛ СФЕРА Интернешнал објавува повик за вклучување на практикант во канцеларијата во Битола ПРОФИЛ НА ПРАКТИКАНТОТ: Желба за стекнување нови знаења […]