ВОЛОНТЕР ВО СФЕРА МАКЕДОНИЈА

ЕВС МЕНТОР
January 2, 2019
Sfera Charity Party Donations at kindergarten
January 8, 2019

ПОВИК

ЗА ВОЛОНТЕР ВО СФЕРА МАКЕДОНИЈА

 

СФЕРА Македонија објавува повик за вклучување на волонтери во канцеларијата во Битола

 

ПРОФИЛ НА ВОЛОНТЕРОТ:

  • Желба за стекнување нови знаења
  • Интерес за користење интернет и социјални мрежи
  • Познавање на фотографија
  • Познавање на работата на СФЕРА Македонија, како и на граѓанскиот сектор
  • Одлично познавање на македонски и англиски јазик

 

ОДГОВОРНОСТИ НА ВОЛОНТЕРОТ:

  • Креирање и објавување содржини на sferamacedonia.org
  • Креирање и имплементирање на план за дигитални содржини на Facebook, Twiter, Instagram, LinkedIn
  • Визуелно презентирање на содржини во форма на инфографици, постери и банери
  • Менаџирање Вордпрес и други алатки за креирање дигитални содржини
  • Користење алатки за аналитика на содржините.

 

Период на волонтирање: 21 Јануари – 21 Април 2019

 

Локација на волонтирање: Канцеларија СФЕРА Македонија

 

Волонтерски ангажман: до 20 работни часови неделно

 

Волонтерски надомест: СФЕРА Македонија ќе ги покрие сите неопходни трошоци за волонтерот како храна и пат. СФЕРА Македонија предвидува исплаќање на волонтерски надоместок.

 

Начин на пријавување: Вашето CV испратете го на  info@sferamacedonia.org со назнака ПРИЈАВА за ВОЛОНТЕР, најдоцна до 13 Јануари 2019 год, 23:59 часот.

 

Само кандидатите кои ќе бидат селектирани за интервју ќе бидат контактирани. СФЕРА го задржува правото да го пролонгира на повикот доколку смета дека истото потребно.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/genzxxad/public_html/sferainternational/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 286
Sfera International

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *