ПОВИК ЗА ПРАКТИКАНТ ВО СФЕРА ИНТЕРНЕШНАЛ

ART EXPLOSION
August 30, 2019
Paragraph from Surucan
September 23, 2019

ПОВИК

ЗА ПРАКТИКАНТ ВО СФЕРА ИНТЕРНЕШНАЛ

СФЕРА Интернешнал објавува повик за вклучување на практикант во канцеларијата во Битола

ПРОФИЛ НА ПРАКТИКАНТОТ:

  • Желба за стекнување нови знаења
  • Интерес за користење интернет и социјални мрежи
  • Познавање на фотографија
  • Познавање на работата на СФЕРА Интернешнал, како и на граѓанскиот сектор
  • Одлично познавање на македонски и англиски јазик

  ОДГОВОРНОСТИ НА ПРАКТИКАНТОТ:

  • Kреирање и објавување содржини на sferainternational.org
  • Креирање и имплементирање на план за дигитални содржини на Facebook, Twiter, Instagram, LinkedIn
  • Визуелно презентирање на содржини во форма на инфографици, постери и банери
  • Менаџирање Вордпрес и други алатки за креирање дигитални содржини
  • Користење алатки за аналитика на содржините.

 

Период на практикаство: 25 Септември – 25 Декември 2019 (3 месеци)

Локација на практикантство: Канцеларија СФЕРА Интернешнал (Влатко Миленкоски 22)

Ангажман: до 30 работни часови неделно

Старосна граница: 18-29 години

 

Надомест: Месечен надоместок обезбеден од програмата за ПРАКТИКАНСТВО 5, се предвидува финансиска поддршка во износ од 9.000,00 денари месечно (со вклучено осигурување за инвалидност и телесно оштетување причинето со повреда на работа и професионална болест и данок на личен доход) за периодот за кој се извршува практичната обука.

 

Начин на пријавување: Вашето CV испратете го на info@sferainternational.org со назнака ПРИЈАВА за ПРАКТИКАНТ, најдоцна до 17 Септември 2019 год, 23:59 часот. Само кандидатите кои ќе бидат селектирани за интервју ќе бидат контактирани. СФЕРА го задржува правото да го пролонгира на повикот доколку смета дека истото потребно.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/genzxxad/public_html/sferainternational/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 286
Sfera International

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *